Pagina's

vrijdag 12 september 2014

Van katoen

Hier en daar kon je er al van lezen. Bij deze nog eens een warme oproep! 
Ik heb alvast mijn steentje bijgedragen. 
Op de blog van mamasha kan je alvast ook foto's terug vinden van haar avontuur bij de plaatselijke bevolking. 

Vandaar een warme oproep om met z'n allen naar het stoffenspektakel te gaan in Gent. Wie niet kan gaan niet getreurd, je kan ook je bijdrage doen.  

"Ons doel is uiteraard om zoveel mogelijk in te zamelen voor Annick for Kenya dus zou het gek zijn om niet op jullie vraag in te gaan. Hoe pakken we dat nu aan?
Wie wenst, kan op het nog bestaande Van Katoen rekeningnummer €1 storten per lotje dat je wenst aan te kopen. Net zoals we van plan zijn om ook op het Stoffenspektakel te communiceren, krijg je bij het schenken van €5 6 lotjes. Bij het schenken van €10 krijg je 12 lotjes enzovoort. Lies a.k.a. Oon zal de taak op zich nemen om jullie overschrijvingen te checken en te noteren wie hoeveel lotjes aankoopt én voor welke prijs die persoon aan de tombola wenst deel te nemen. De nummers van de lotjes worden aan jullie gegevens gekoppeld en die lotjes gaan de respectievelijke tomboladozen in net voor het Stoffenspektakel de deuren opent. Op die manier kunnen we jullie bij winst ook contacteren. De winnaars zullen hier na het 19/9 ook in een blogbericht met de resultaten van het initiatief worden vermeld.
Wie een bijdrage wil doen en zo graag deelneemt aan de tombola stort het gewenste bedrag (€1/lotje) op het rekeningnummer BE06973026314922 met de (niet te vergeten!) mededeling:
naam - telefoonnummer - prijs waarvoor je deelneemt*.

Storten kan tot en met 17/9. Alle stortingen die we na 18/9 ontvangen kunnen we niet meer verwerken.

De 5 te winnen prijzen kun je hier nog een keer bekijken. Vertel ons of je meedoet voor:
- de overlock (1)
- de patronen (2
- de stof (3)
- de boeken (4)
- de tassen (5)

Wil je voor meerdere prijzen deelnemen of heb je sowieso te weinig plaats in de mededeling, dan kun je gebruik maken van de nummers naast de prijzen om zo aan te duiden waar je voor meedoet.
We hopen dat jullie met velen die ene euro kunnen missen. Ieder die ons initiatief steunt willen we alvast heel erg bedanken!"


Een Van Katoen staartje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten