Pagina's

zaterdag 21 juni 2014

Swapperdeswap

Ik had hier en daar al wel eens een swap horen waaien. Maar daar trok ik me niet te veel van aan. 
Maar nu werd ik de laatste keer toch verleid en schreef ik me ook in . Mijn eerste swap werd de 'midsummerswap', dat wil zeggen dat je een pakje maakt voor een persoon die je doorkrijgt en dat je zelf ook eentje krijgt van iemand onbekends. 
Ik kreeg hier en daar enkele tips. En stak dit leuke pakketje samen. 

Mijn swapje kreeg de clutch van Elisanna, een hoesje voor papierenzakdoekjes en een flock voor haar zoontje. 

Op 20 juni mochten we pas de pakjes open doen. Maar de week voordien mocht ik al mijn pakje gaan afhalen bij mijn kialapunt. 
Spannend!!!

Had het alvast op een veilige plaats gelegd wan er waren hier nog nieuwsgierigen in huis! 
Dan was de dag dat mama haar pakje mocht open doen.
 1. Een opbergzakje voor aan de naaimachine voor mijn materiaal in te stoppen. Met daarbij nog stof om het bijhorende mandje zelf te kunnen maken! stond hier nog op mijn to do list! Bij deze weer iets dat we kunnen schrappen! Bedankt An!

2.Een zakje met een cadeau voor de kindjes. 
Er zat voor alle 3 een leuke kikker in! De oudste moet nog eens opnieuw getrokken worden met zijn kikker. 
Zijn eerste reactie was 'mama nu hebben we toch nog een kikker in huis he'. Maandag hadden we hier de dikkopjes die ze enkele weken geleden bij opa gevist hadden terug vrij gelaten in de poel. de meeste hadden al voor en achterpoten. Dus was het tijd om ze naar hun thuis haven te brengen. 
An alvast een dikke dank je wel! De kindjes gaan er zelfs mee slapen! Het was allemaal een schot in de roos. 2 opmerkingen: