Pagina's

zondag 11 mei 2014

verjaardagsfeestje

Laatste mocht onze Jarne naar een verjaardagsfeestje. Dan geeft mama graag een zelf gemaakt cadeau mee. Ze zijn ook trots wanneer ze het mogen afgeven. Ik hou me voor de jongens dit jaar aan het logeerkussen. Dit was eerder al in goede aarde gevallen. En hoe meer je er maakt gaat dit dan ook beter en sneller? Deze keer met paspel en een rits. 


De naam werd er ook nog opgeflockt. En terwijl we met de cameo aan het snijden waren hebben we nog een verjaardagskaart uitgesneden ook. Er werd ook nog een setje kleurpotloden bij gestoken. 

Veel plezier ermee! En nu vliegen we erin want de volgende moet ook dringend klaar! 
Het volgende feestje is al voor de komende week. :) 

Want morgen mag ik nog naar de les les van de workshop kleur en stijladvies. Later vertel ik jullie er nog wel meer over. 1 opmerking:

  1. Hey Fien,
    Superleuk kussen en idee om cadeau te doen. Geniet van je les zou ik zeggen. Heb ik zelf ook gedaan via het cvo en heb er nog geen minuut spijt van gehad. Bespaart me van een hoop miskopen en zelfs in de stoffen die ik koop voor mezelf kan ik rekening houden met de kleuren. Btw: de Anaïs vind ik toch niet mislukt zoals je zegt. Het staat je goed en een beetje korter mag wel eens zeker.

    BeantwoordenVerwijderen