Pagina's

woensdag 12 maart 2014

lente in het land

Vandaag was een zonnige dag! 
Gisterenavond werd eindelijk een rok afgewerkt die al enkele maanden op de voering lag te wachten. Deze werd in orde gebracht tijdens het voorbije topweekend. Hij hing wel al tussen de afgewerkte producten, maar er zaten ook nog "half" afgewerkte naaiwerken tussen :) Dan nog de zoom! Wat zo een pech is om zelf te doen. Door mijn holle rug zit ik met een verschil in lengte in mijn voor- en achterpand. 
Gelukkig kan super juf Kathleen dat allemaal afspuiten met haar super krijtspuit! 
En met de zon in het land vond ik het toch wel al de moment om hem aan te doen vandaag. En om nog een beetje lente in huis te halen kwamen ze deze nm een gat in onze buitenmuur boren. Zo kon de lente nog meer naar binnen komen. 
Mijn twee oudste vluchten weg naar de garage voor het lawaai van de boor!  


 Daar wij nooit een haard of kachel gingen zetten met hout hadden we geen schoorsteen voorzien bij de bouw. Wel gasaansluiting op die plaats. 
Maar ja je kan wel eens veranderen van gedacht in 5 jaar tijd. Bij deze lieten we nu de buizen placeren.  


Het zal deze kachel worden maar in het wit. Dit was het toonzaalmodel om de juiste plaats te kunnen weten. 
stofje: gekocht vorig jaar op de laatste maakdag 
patroon: uit allemaal rokjes. 

4 opmerkingen:

 1. heel mooi rokje hoor en ik dacht dat dat gat voor de postbode was om je stofjes in te duwen maar nee het is om nog meer warmte in huis te brengen.Hopelijk heb je hem de komende maanden niet nodig en kunnen we ons verwarmen aan de zon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik hoop het ook dat we hem nog niet direct gaan nodig hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi rokje! ideaal voor nu het zonnetje schijnt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ewel Fien, het rokje is heel mooi, je zal er ongetwijfeld veel deugd van hebben, en van die WITTE haard(= zal heel mooi zijn) hopelijk ook al, maar dan alleen maar van naar te kijken (voor vele maanden, hopelijk ...)

  BeantwoordenVerwijderen