Pagina's

woensdag 10 december 2014

The leather sweater

Hij kwam al voor in blogland voor. De Sweater uit LMV. 
Eentje die snel klaar is. Want daar had ik die moment nood aan. 
In de les ben ik al maanden met hetzelfde stuk bezig en dan heb ik thuis nood aan projectjes die sneller klaar zijn. Bij Madeline kwam het zalig sweaterstofje met spikkels terug binnen. Daar heb ik een hele voorraad van in gedaan. De eerste stof was snel verwerkt. 
De zoon heel tevreden en deed hem 's morgens al aan om  naar school te gaan. 

Hij werd afwerkt met super zacht blauw leer. 

Nu ik in de sfeer zat van de truien werd er nog een afgewerkt. De trui lag al een jaar in het hoekje van de naaikamer omdat hij toen nog veel te groot was. 
De kaptrui uit SDH maar met een kraag. De duimgaten komen in blogland ook wel af en toe eens piepen. Met een goeie uitleg zou met dit wel lukken. 
Ja ja het ging vooruit! We hadden opnieuw een schot in de roos. Zoonlief zijn kleerkast is terug aangevuld met truien. Gelukkig doet hij die nu al meer aan dan in het kleuter. Ja ze moeten toch wat meer stil zitten op die bankjes in het 1 ste leerjaar. Hier nog aan het rekenen. 


Patroon1: La maison Victor
stof: madeline de stoffenmadam

Patroon 2: Stof voor durf het zelfers
stof: stoffenspektakel vorig jaar


6 opmerkingen:

 1. Oh, de groene is ook heel leuk! Ik wacht weer af tot hij terug binnen in. Zo'n zalige stof. (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, zalig! tikkeltje jaloers!
  Weer iets bij op mijn to-do lijstje!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Fien, ik kan daar ook veel voldoening uit halen om met een mooie sweaterstof een snel maar ook heel bruikbaar resultaat te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En hier ben ik nog eens. Zin om eens in je foto's van 2014 te duiken? Ik heb je uitgenodigd voor 'de 10 van 2014'! Een opgave, ik weet het, maar wel leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen