Pagina's

maandag 19 mei 2014

Even tussendoor

Even tussen het maken van een tafeltent had ik de behoefte naar andere naaiprojecten. 
De voorbije 3 weken volgende ik een cursus kleur- en stijladvies van vormingplus. 
Heel interessant want ik had de laatste tijd meer en meer het gevoel bij iets wat ik aantrok dat het mij niet echt stond.
De eerste les werd gekeken welke kleurtype we zijn. Alle doeken voor ons gezicht en kijken bij welke kleuren je de meeste uitstralingen hebt. Bij mij kwam het al snel uit dat dit de herfstkleuren zijn. De warmere kleurtinten. Wanneer ik in mijn kleerkast kijk heb ik dit zeker liggen in mijn winterkleren. 

Maar voor mijn zomerkleren zijn het veel andere kleuren. We moeten het 2 jaar geduld hebben om onze kleerkast de juiste kleur en vorm te geven. 
Dus mijn gevoel na mijn blauw kleed was volledig juist! er zal met de stof iets anders gemaakt worden. 

Ik had nog een mooi groen tricotje liggen van Froy en dind. In de laatste maison victor zag ik de city jurk waar ik meteen aan verkocht was. 
Een goeie combinatie en heel leuk om te dragen! Met het prachtig weer van de laatste dagen heb ik er al veel plezier van. Aan de hals werd een rekker ingestoken daar de hals veel te wijd uitviel. 


En ikke moest ook mee met mama op de foto :) 

Deze voormiddag heb ik ook samen gezeten met Sofie van Supperwubsie om mijn blog wat meer op orde te zetten. Bij deze nog eens melden dat er nog steeds leuke give aways lopen op haar blog!

De volgers knoppen werden toegevoegd en ook de manier van reageren werd aangepast! Dit zou nu voor iedereen moeten lukken. 
Door de grote verbeteringen zouden er nu minder mensen problemen mogen hebben. Moest je toch nog een probleem hebben stuur gerust een mailtje! 
Blij dat dit in orde gekomen is! Nu kunnen we er helemaal voor gaan! Hartelijk dank Sofie! 

Zou zeggen druk allemaal op de knop volgen en bij 50 volgers komt er een leuke give awayPatroon: Maison Victor
Stof: Froy en Dind, Daaidieka

7 opmerkingen:

  1. Hallo Fien, heel schoon kleedje!!! Als jij nu zelf op en blog reageert, is dat dan met je blognaam of met je eigen naam? Ik ben ook overgeschakeld naar google + om de volgers knop te kunnen bijvoegen maar als ik nu ergens reageer is dat onder mijn eigen naam en niet meer onder mijn blognaam? Weet jij waar ik dit zou moeten aanpassen (of ook een beetje een computerleek zoals ik?)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nele, Geen idee, zou dat ook nog willen aanpassen. google+ is niet alles hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi en het kleur staat je beeldig! Liefs alice

    BeantwoordenVerwijderen